Lite om Ramlösa Katthotell

Ramlösa Katthotell ligger härligt och lantligt beläget strax utanför Helsingborg närmare bestämt i Östra Ramlösa och slog upp portarna juli-2014.

Katthotellet drivs direkt från hjärtat av Victoria & Peter, för oss båda är katthotellet vår STORA passion och hjärtesak, vi är lika djurtokiga båda två, och tillsammans med oss lever vår 5 år gamla Maine Coon katt ”Doris”och , snart 2 år gamla hunden ”Falco” av rasen Spinone samt 7 månader gamla Irländska Varghunds valpen ”Angus” ♥

På katthotellet har vi Stora, ljusa och fräscha rum som är mysigt och annorlunda inredda med en känsla som hemma, för en tryggare miljö där vi har flera förhöjda liggplatser både inne och ute.

Vi umgås med katterna flera gånger om dagen (för de som vill förstås) och de får även chansen att komma ut fritt och leka och kela för de som önskar inne hotellet som är på ca 140 kvm samt ute i vår sluss, där de kan smyga, spana njuta av det rika fågel- och djurlivet från bästa läge på muren, något som är mycket uppskattat av nyfikna missar ☺ hos oss får katten uppleva en annorlunda upplevelse och massa nytt på sin semester, vi lägger otroligt mycket tid på varje individ med lek, mys, kel aktivering i form av olika aktiveringsspel och leksaker, samt oemotståndliga godbitar för de som önskar, viket ofta är väldigt populärt ☺ Med andra ord, har vi väldigt svårt att slita oss från alla dessa UNDERBARA kattpersonligheter, men det misstänker vi att ni redan förstått ♥♥♥

Katten/katterna bor i eget rum som finns i varierande storlek från 3 kvm till 7,5 kvm med full takhöjd. Varje rum är enskilt. Vi har väldigt noggranna rutiner för rengöring mellan katterna och använder dokumenterade desinfektionsmedel och rengöringsmedel.

Victoria, Doris, Igor, Peter, Guinness & Gizmo

Victoria, Doris, Igor, Peter, Guinness & Gizmo

IMG_2700
Vår Irländska Varghund ”Igor” som myser i den ”stora” sängen tillsammans med vår Maine Coon Dackestupets Vega alias ”Doris”