Foder

Vi serverar OLIVERS torrfoder ett danskt högklassigt foder baserat på kyckling med en hög kötthalt på 52% färsk och torkad kyckling som basmat, det är ett av de foder på marknaden som innehåller mest kött, den sänker även urinets ph-värde och har en väldigt låg magnesiumhalt på bara 0,06 % för att motverka uppkomsten av urinsten, är spannmålsfritt, inga tillsatser, konserveringsmedel eller färgämnen och fritt från genmodifierade ingredienser (GMO) Med andra ord så naturligt som möjligt.

oliverskatt

Vi har även en liten butik där vi säljer denna mat samt deras olika kattsand, titta gärna förbi och få lite smakprover!

Vi serverar även för de som önskar följande på menyn:

Blötmaten Nuevo med en kötthalt på över 70 % i smakerna Kalkon, Biff/kyckling samt lax/kyckling.

Blötfoder hjälper till att öka kattens dagliga intag av vatten och bidrar på så sätt till att vårda njurfunktionen och spä ut urinen.

Detta hjälper till att minska risken för bildandet av uringvägskristaller. Det höga innehållet av kyckling & oxkött ger patén en hög proteinhalt som ökar kattens allmänna välbefinnande samt minskar risken för viktökning och bidrar till att bibehålla en stark muskelmassa.

OLIVER’S TROUT & SALMON PATE innehåller rikliga mängder färsk fisk och på så sätt även fiskolja som har en positiv inverkan på hud och päls.

Tänk på att rå fisk innehåller ämnet Tiaminas, som bryter ned det för katten så livsviktiga B-vitaminet Tiamin. Därför ska en katt aldrig enbart serveras fisk. Katten är en köttätare och ingen vegeterian och skall ha mat med så hög andel kött som möjligt. Fisk är ett komplement för att katten ska få lite variation och kompletterande näringsämnen som Omega -3, Omega- 6 etc.

Kom ihåg att om din katt äter ett visst foder och är känslig för foder- förändringar, och det är för en kortare vistelse på katthotell/pensionat är det inte det rätta tillfället att byta till nytt foder. Men är det för en längre vistelse så tag då med lite av kattens egen mat, så slipper katten drabbas av diarré, förstoppning etc. Vi kan då ge en mildare och mjukare övergång under katten längre vistelse hos oss!

logo

oliverskitten
Ett av marknadens bästa
våt & torrfoder. 100% naturligt
utan spannmål och helt glutenfritt.